Archive for the ‘Nincs kategorizálva’ Category

Gyertek lovagolni!☺️🐎

Kedves lovasok!

Pár hely felszabadult így az ünnepek közeledtével 🙂 Így aki elég elszánt és imád lovagolni, vagy szeretne plusz órákon részt venni a saját idején kívül, csak csörgessen meg minket és beszéljünk meg egy időpontot☺️ (vagy akár többet is😋)
Hisz nagyon szívesen várunk titeket egy jó kis órára!🐎❤️

Addig is ne feledjétek, hogy Karácsonykor a lovak is ünnepi pihenést vesznek ki. De előtte és utána is várják új és régi lovasaikat!😊

Ünnepi nyitvatartás🎄🎉


🎄december 24-26 Zárva
🎆december 31. Délelőtti lovaglás lesz a tűzijáték miatt
🥂január 01. Délutáni lovaglás (telefonon kell időpontot kérni aki szeretne jönni 🙂)

Aki esetleg szeretne pluszba jönni lovagolni, nyugodtan keressetek minket telefonon és megbeszélünk egy időpontot ☺️

Amennyiben a két ünnep között lovasunk nem tud eljönni az edzésére, kérjük időben szóljatok! 🙂

Őszi táborral kapcsolatos hírek (elmarad 😞)

Kedves lovasaink!

‼️Az őszi tàbor sajnos elmarad‼️

Sokan kérdeztétek mi lesz az őszi táborral. Megtartjuk? Elmarad? Hány napos lesz? Mi lesz?

Nos ez mind remek kérdés, hisz mi se tudtuk pontosan, hogy hogy is lesz ez az őszi szünet dolog.
Sajnos nagyon megosztó lett és van olyan suli, ahol nem lesz csak 2 nap, valaki 3 napot tart és van olyan hely is ahol megtartják a teljes hetet.

Mi nagyon szívesen megtartjuk a tábort, hisz mi is nagyon várjuk/vártuk ezt az őszi mulatságot. ☺️🎃

‼️Viszont csak akkor tudjuk megtartani, ha látjuk mennyien is szeretnétek eljönni és hány napra. Így kérünk mindenkit, ha szeretne jönni táborba, azt jelezze felénk. Illetve azt is, hogy hány/mely napokra.‼️

Jelezzétek felénk minél hamarabb, hogy tudjunk szervezkedni, illetve minél hamarabb hírt hozni!☺️

📞 06 70 244 8495

📧 ordoglovastabor@gmail.com

Amennyiben már jelentkeztél pár hete/hónapja, kérjük, hogy erősítsd meg bennünk, hogy szeretnél jönni és nem tett keresztbe az őszi szünet hiánya! 🙂

Póni klub országos bajnokság🏆

A póni klub országos bajnokság szuper hangulatban telt. Nagyon büszkék vagyunk a csapatunkra!❤️ A kicsik, nagyok és a szülők összefogva gondozták a lovakat, sörényt fontak, vizet hordtak,szénáztak, szurkoltak egymásnak és örültek egymás sikereinek.

Nem csak az eredmények miatt, de már emiatt a szuper közösség miatt megérte a bajnokságra ellátogatni. A versenyzős csapatunk itt van velünk egész évben, hóban, fagyban, esőben és a 40 fokos hőségben is.

A kitartó munka meghozta gyümölcsét lovasaink rengeteget fejlődtek versenyről versenyre, így a döntőn szép üléssel, magas százalékú díjlovas programokkal, hibátlan díjugrató pályákkal kápráztattak el minket.

Lovasaink futószáras, díjlovas és díjugrató versenyszámokban mérettették meg magukat. A bajnokságon 30 egyesület vett részt.

🐴Szuper lovaink és póniaink utaztak el velünk a döntőre: Bonni, Dante, Daisy💞 Argento, Laosz, Sonador 💕


Pizsiparty kicsiknek🦄

Mint sokan tudják, a nyári camping táboraink korhatáros. Így sajnos szegény kisebb lovasaink nem tudtak rajta részt venni.🙁
Viszont azt vettük észre, hogy ha nem is egy hétre, de egy napra nagyon szívesen részt vennének egy ittalvásos napban ők is. 🙂

Így most eljött a kicsik ideje❗️😊

Megrendezzük az első lovardai pizsipartinkat🦄🛏

⏰szeptember 24. 15:00- 25. 09:00

💵12000 Ft/fő

📞 06 70 244 8495

❗️Jelentkezni e-mail-en tudtok❗️

📧ordoglovastabor@gmail.com

6 éves kortól várjuk a gyerekeket ☺️ (lehetőleg aki, aludt már máshol és nem ijed meg egy esti távolléttől 🙂)

Amit kínálunk
🦄 1 lovaglás
🦄 2 étkezés (vacsora, reggeli)
🦄 játékok
🦄 párna csata 😎 (külön párnát hozzatok hozzá)
🦄 esti mesefilmezés🎬

Amit hozni kell:
🌠ágynemű
🌠plusz párna a párnacsatához
🌠rágcsálni való (ha szeretne)
🌠pizsama
🌠matrac, polifoam, hálózsák (bármi, amin lehet feküdni a padlón 🙂)
🌠jó kedv/vidámság 🥳

❗️A rendezvényt csak bizonyos fő felett tudjuk megrendezni és maximálnunk is muszáj a létszámot az épületben levő férőhelyek miatt❗️

Így ha szeretnél jönni, ne csüggedj és jelentkezz mihamarabb! ☺️

Őszi Lovas tábor🎃

Kedves Lovasaink!

‼️Az őszi tábor sajnos elmarad‼️

Örömmel jelentjük be, hogy idén is megszervezzük őszi táborunkat! 🎃
Hála a hosszú ősziszünetnek, ráadásul egy egész tábor hetünk lesz🤩

Rengeteg vidámságot terveztünk és belecsempésszük persze a Halloween-t is🎃
Úgyhogy készüljetek a minél kreatívabb jelmezeitekkel és tökfaragási ötletekkel.

Fedelesünk és fűthető táboros szobánknak hála nem kell aggódni ha esetleg kicsit borúsra, hidegre fordulna az idő. 🙂
Ennek ellenére szeretnénk ha mindenkinek lenne meleg ruházata. 🧥

🍎Napi 3x-os étkezés(tízórai, ebéd, uzsi)
🥤Korlátlan tea vagy limonádé fogyasztás
💵 5 nap: 55000 Ft
💵1 nap: 12000 Ft

🎃Jelmez verseny
🎃Tökfaragás
🎃Szabadidomítás
🎃Csapatversenyek
🎃Lovas elmélet

Na meg persze mint már minden évben hagyomány, táborzáró bátorságpróba péntek este a nagyoknak 👻

Jelentkezni e-mail-en tudtok. Ha pedig bármi kérdés van szívesen válaszolunk rá.🙂

📞 06 70 244 8495

📧ordoglovastabor@gmail.com

⏰7:30-16:00

Boldog Húsvéti Ünnepeket!🐰

Nyári Tábor

Táboraink során jut idő arra is amire a rohanó hétköznapokba nem. Lóval és lovaglással kapcsolatos teendőkre. Tanulják a ló vezetést, nyergelést, szerszámozást. Van idő legeltetni. Kicsit együtt élni a lóval.   Megtanulják hogyan közelítsék meg, vezessék a lovat. Gyakorolják a szerszámozást, nyergelést, kantározást is. Megismerkednek a szabadidomítással is! Lovaselméleti oktatás segíti a lovasszalagos vizsgára a felkészülést.

Teljesen kezdőket is várunk!  

A lovas edzések reggeltől-ebédig tartanak. Csoportokra osztva korosztályonként és tudásszinteteknek megfelelően. A kisebbeknek játékos oktatással. A nagyoknak is vidám hangulatban intenzív lovaglással. Haladó lovasok díjlovagló és ugró edzésen vehetnek részt. Fedett lovarda is van így esős időben sem maradnak el az edzések.   7 jól képzett lovon és 5 megbízható pónin történik az oktatás. A táborozókat felkészült lovasoktatók, edzők várják. A kézműves foglalkozások lóhoz kapcsolódóak.

Közös játékok, kincskeresés, számháború, bátorságpróba színesíti a programot!   Napközis táborba 3 étkezés van (tízórai, ebéd, uzsonna). Ebédet étteremből hozzák. Frissítő ital egész nap!  

A napközis táborba reggel 7:30-tól 16:30-ig várjuk a gyerekeket. A tábor első napján hétfőn 7:30-9:00 van beregisztrálás. Van lehetőség csak egy-egy napra csatlakozni a táborhoz.  

Napközis tábor:  5 éves kortól.

Testvérkedvezmény: 10 % a második gyermek díjából!   Jelentkezz: ildimenyhart@gmail.com vagy ordoglovastabor@gmail.com 06702448495          

A jelentkezésnél kérjük megadni , hogy melyik időpontba szeretne jönni. A gyerek nevét, korát, szülő telefonszámát. A jelentkezés után rövidesen egy válasz e-mailt fogunk küldeni 🙂 a továbbiakról!

Tavaszi Tábor

Táboraink során jut idő arra is amire a rohanó hétköznapokba nem. Lóval és lovaglással kapcsolatos teendőkre. Tanulják a ló vezetést, nyergelést, szerszámozást. Van idő legeltetni. Kicsit együtt élni a lóval.   Megtanulják hogyan közelítsék meg, vezessék a lovat. Gyakorolják a szerszámozást, nyergelést, kantározást is. Megismerkednek a szabadidomítással is! Lovaselméleti oktatás segíti a lovasszalagos vizsgára a felkészülést

Teljesen kezdőket is várunk!  

A lovasedzések reggeltől-ebédig tartanak. Csoportokra osztva korosztályonként és tudásszinteteknek megfelelően. A kisebbeknek játékos oktatással. A nagyoknak is vidám hangulatban intenzív lovaglással. Haladó lovasok díjlovagló és ugró edzésen vehetnek részt. Fedett lovarda is van így esős időben sem maradnak el az edzések.   7 jól képzett lovon és 5 megbízható pónin történik az oktatás. A táborozókat felkészült lovasoktatók, edzők várják. A kézműves foglalkozások lóhoz kapcsolódóak

Közös játékok

Kincskeresés, számháború, bátorságpróba színesíti a programot!   Napközis táborba 3 étkezés van (tízórai, ebéd, uzsonna). Ebédet étteremből hozzák. Frissítő ital egész nap!

A napközis táborba reggel 7:30-tól 16:30-ig várjuk a gyerekeket. A tábor első napján hétfőn 7:30-9:00 van beregisztrálás. Van lehetőség csak egy-egy napra csatlakozni a táborhoz.   Napközis tábor:  5 éves kortól. Testvérkedvezmény: 10 % a második gyermek díjából!  

Jelentkezz: ildimenyhart@gmail.com vagy ordoglovastabor@gmail.com 06702448495           A jelentkezésnél kérjük megadni , hogy melyik időpontba szeretne jönni. A gyerek nevét, korát, szülő telefonszámát. A jelentkezés után rövidesen egy válasz e-mailt fogunk küldeni 🙂 a továbbiakról!

Esti mese Szikrával

Esti mese📖

Kicsi Szikra ma reggel gyönyörű havas tájra ébredt. Érezte, hogy ez a nap más mint a többi. Miután elropogtatta répa reggelijét, és megvakarta volna lábát, egyszer csak furcsa fekete foltokra lett figyelmes. Kutyául érezte magát, és olyan volt mintha hirtelen egy mesefilmbe csöppent volna.

Mindig arról ábrándozott, hogy mi lenne, ha egyszer nem kicsi póni lenne…

Szikra a dalmata

Friss képek
EE7F9D9A-E3CD-44BE-9564-7E372126F5B8 7BD694C1-CA31-47B6-BA89-997D365189E7 D91A6FEE-0A62-4B99-8F6C-7B28C761DD11 A564CA9A-6B14-43FC-BA71-BC7CC4A70D50 F12BC7BF-42AC-481C-B4A4-44C31341FB6F EB93F6F7-CB9E-4699-9EE0-66482153E8D5 A9E3E6AC-07A6-424A-B9EB-27924435B7DD CE52BD09-D946-4DA9-A964-F7BFDED85941
Franky 02.24. ma 2 éves! Gratulálunk
2023. március
h k s c p s v
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031