Eljött a gyermeked szülinapja és már nem tudod milyen lovas dologgal lepd meg? 🎂🐴szeretnéd, hogy ezen a napon igazán boldog legyen?

Akkor tartsd nálunk a szülinapi partiját és mi gondoskodunk róla, hogy patadobogásban, lovas élményekben teli napja legyen. Garantáltan fülig érő mosollyal fog hazamenni, nem csak az ünnepelt, hanem az összes kis barátja is!

🌦Ha netán kint szomorkodna az idő, a fedett lovarda biztosítja, hogy a buli minden perce jól sikerüljön.

Válasz az alábbi csomagok közül, és jelezd felénk! De kérdéssel, kéréssel is fordulj hozzánk bátran!

Mivel szeretnénk, hogy a szülinapi zene csak a te gyermekednek szóljon, ezért egy délután csak 1 bulit tudunk tartani.

 

📞06702448495

📧 lovasszulinap@gmail.com

A buli kezdeti időpontja: 13:30

 

Szikra csomag 🦄

6-10 főig – 70.000 ft/alapdíj (2,5 óra). Minden további gyermek 7000,-/fő.
A végleges létszámot 2 nappal a buli előtt le kell adni (ha ez szombat, akkor csütörtök estig) amennyiben meghaladja a 10 főt. Az ekkor megadott létszámmal kalkulálunk az animátorok, lovak szempontjából, ezért ez alapján történik a végleges elszámolás abban az esetben is, ha ténylegesen kevesebben voltak. A foglalás biztosításához 60 % foglalót kérünk, ami jelen esetben 42.000 ft.

 

A csomag tartalmazza:

  • az istálló és a karámok látogatását (felügyelettel, szabályokhoz kötötten)
  • a lószerszámokkal és tisztítóeszközökkel való ismerkedést
  • lóápolást (szőre, sörénye)
  • a gyerekek ismerkedését a lóval, lóra ültetését, sétáltatást (csak aki szeretné, és a felelősségvállalási nyilatkozata ki van töltve)
  • lovas kvíz játékot
  • tortázást (hozott tortával), és ajándékozást külön faházban
  • a tányérokat, poharakat, evőeszközöket, szalvétákat (ha szeretnél, természetesen hozhatsz)

 

Bonni csomag🐴

Szikra csomagot tartalmazza kiegészítve vidám póni bemutatóval a ló szabadidomítás elemeivel. 20p perc.
+20.000 Ft

 

Traki csomag🚜

Szikra csomagot tartalmazza kiegészítve traki túrával. Trakizás utánfutóval a lovarda területén. 20 perc.
+20.000 Ft

 

Murphy csomag🐎

Szikra csomagot tartalmazza kiegészítve póni bemutatóval és trakizással.
+40.000 Ft

 

 

🎁Az ajándékokat a faházban gyűjtjük, hogy a tortázás előtt vagy után közösen kerülhessen átadásra. Kérjük, a gyerekek valamelyik animátornak adják át ezeket érkezéskor.

🎈A buli sikerének kulcsfontosságú része, hogy a gyerekek előre (is) megismerjék a szabályokat (mellékletben csatolva) azokat megértsék és maradéktalanul be is tartsák. A szabályok az Ő érdekükben és nem ellenük vannak. Számunkra nagyon fontos, hogy mindenki (az állatokat is ide értve) biztonságban legyen.

🧣Megfelelő öltözékben érkezzenek a gyerekek! Meleg ruhájuk és zárt cipőjük legyen mindenképp, illetve számítani kell rá, hogy összepiszkolódhat és ló „szagú” lehet. Kerülni kellene a suhogós, bő szabású, kilógó részekkel rendelkező ruhadarabokat.

⏰Kérjük, hogy pontosan érkezzenek, és a távozás is a megbeszélt időben történjen! Ne kószáljanak a lovarda területén! Az érkezést követően a programok megkezdődnek és nem szeretnénk, ha valaki lemaradna bármiről, vagy keresnie kellene a társaságot. A lovardában mindig sokan vagyunk, de mindig csak azok, akiknek programjuk, dolguk van a lovak körül. Ezért ezt kérjük szépen tiszteletben tartani, és ha véget ért a buli, mindenki legyen kedves távozni, hogy a következő események is zavartalanul helyet és teret kaphassanak.

❗️A mellékletben küldött felelősségvállalási nyilatkozatot minden részvevő számára ki kell tölteni, ellenkező esetben nem tudjuk lóra ültetni a gyerkőcöt. Ezt érkezéskor ellenőrizni fogjuk.❗️

Csak a szülinapos szülője maradhat a buli ideje alatt a gyerekekkel, a többi szülőt a vége előtt öt perccel várjuk vissza.

‼️Kérünk, hogy a mellékleteket (nyilatkozat, balesetvédelmi szabályok) juttasd el a többi szülőhöz is! Tájékoztasd őket kérlek az öltözködésre, érkezésre és távozásra vonatkozó részekről! Ezzel biztosíthatjuk, hogy egy csodálatos, mindenki számára maradandó élményt adhassunk a Csemetéd születésnapja alkalmából.

 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/Lovas-Szülinap-231038092167885/

Buliszoba🎂

Játékok🥳

Pónilovaglás 🐴

Pucolgatás🦄

Várunk Benneteket nagy szeretettel!