A lovas oktatás megbízható, jól képzett lovakon történik felkészült lovas oktatók segítségével. Egyénileg vagy tudás szintnek megfelelő osztályokban. Gyere ,ha jót szeretnél jól lovagolni hétvégenként és akkor is ha komolyabb eredményekre vágysz. Jó csapat és edzésversenyek is segítenek ebben.

Oktatónk Szuhai Cintia tanítványaival

Fontosnak tartjuk, hogy lovasaink kiváló körülmények között tanulhassanak, fejlesszék lovas tudásukat. Karbantartott, locsolt lovasiskola pálya segít ebben. így lovaink is jobban, szívesebben dolgoznak, egészségesebbek maradhatnak.

Lovagló óra végén jutalmazd lovadat almával,répával, lójutalom falattal!

Nyári hőségben mindenkinek jól esik a pálya locsolás :-)!

Póni lovaglás

Futószáras oktatás

Osztálylovaglás

Ülésjavító futószáras edzés

” Judit lányom kicsi korától megörült a lovakért. Szilvásváradra küldtem lovastáborba bátyával Lacival. Annyira jól sikerült, hogy tovább akartak lovagolni. Egy idős néni is lovagolt ott, aki felnőttként kezdte el. Gyermekeim unszolására két évi fontolgatás után 1987. február 6. -án elmentem lovagolni. Amikor fent ültem éreztem én se bolondulok már meg jobban. Azóta is járok lovagolni. Rendkívül jót tett az egészségi állapotomnak. Nagyon sokat javultak a reflekszeim. Most is vannak gerinc panaszaim ,de ennél jobbat orvosom se tudna  nekem javasolni. Igaz a mondás a ló valóban gyógyít. Kint a lovardába elfelejtem a világ minden baját. Most 73 éves vagyok és addig szeretnék lovagolni amíg fel tudok rá ülni. Aki nem hiszi járjon utána. Engem a lovardába megtalál.” Éva néni